Online afspraak maken

Capture Capture

I.v.m Corona maatregelen hebben wij onze agenda iets ruimer gepland, zodat klanten elkaar zo min mogelijk treffen. Dat betekent wel dat het inplannen van een eerste consult via dit systeem tijdelijk niet zal lukken. Daarvoor kun je telefonisch contact opnemen.

Het is niet meer mogelijk om een afspraak te maken bij Judith, zij is gestopt met werken voor Iris Fysiotherapie.

Afspraken met Lieke kunnen via bovenstaande link ingepland worden

Let op: wilt u op korte termijn een afspraak inplannen bel of WhatsApp dan, in dit systeem is dat mogelijk vanaf 48 uur vooruit.

Ben je niet eerder bij ons behandeld of ben je langer dan drie maanden geleden voor het laatst onder behandeling geweest. Dan kost het eerste consult iets meer tijd. Kies dan voor de optie “eerste consult”. Ben je recent voor behandeling geweest, dan kun je ook inloggen via de verkregen inlogcode en zelf een vervolg inplannen, zonder inlogcode is dit ook mogelijk.

Indien je graag op een ander tijdstip behandeld wordt, laat dit dan weten via e-mail of telefoon en we kijken samen naar een passend alternatief. Is er een medische reden om aan huis behandeld te worden, neem dan contact op via e-mail of telefoon.

Heb je vragen of lukt het niet om een afspraak in te plannen dan horen wij het graag.