Blessure spreekuren

banner spreekuur

Heb je moeite met sporten of bewegen door pijn of andere klachten?

Doorlopen met deze klachten is niet nodig en kan er zelfs voor zorgen dat het langer duurt voor je weer van de klachten af bent! Laat je dus op tijd onderzoeken om erger te voorkomen!

Iris Fysiotherapie geeft in samenwerking met verschillende verenigingen op verschillende locaties GRATIS blessure spreekuren. Je kunt vrijblijvend binnenlopen voor advies binnen de genoemde tijden.

Heb je vragen over je klachten?
Wil je weten wat fysiotherapie daarbij kan doen?
Kun je die wedstrijd wel verantwoord meedoen?
Of wil je eens kennismaken met Daphne?

Loop binnen voor informatie, vragen, en een kort fysiotherapeutisch onderzoek. Dan zorgen wij samen dat je weer snel aan het bewegen bent!

Rooster

Let op: spreekuren gaan niet door tijdens schoolvakanties, op officiële feestdagen en Koningsdag

De planning voor 2019 zal in februari bekend worden. I.v.m. drukte in de praktijk zal ik pas vanaf maart weer spreekuren houden.

 

Heb je in de tussentijd vragen of kun je niet tijdens de genoemde tijden en wil je toch graag even met mij overleggen dat mag je contact opnemen op 06 5507 5504 via whatsapp. Beschrijf me je klachten en vragen, dan neem ik contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is. Als het nodig is kun je gratis en vrijblijvend langskomen in de praktijk voor een kort onderzoek.

Wil je dat ik ook bij jou op de vereniging langskom voor een blessurespreekuur?

Ook dat is mogelijk, laat het me weten!