Fysiotherapie

logo kngf

Wil jij ook weer kunnen sporten of werken zonder beperkt te worden door pijn of andere klachten?

Maar wil je daarbij ook meer inzicht in het probleem achter de klachten, zodat je zelf de handvatten heeft om klachten in de toekomst te voorkomen? Of komt die ene belangrijke wedstrijd in zicht en wil je zeker weten dat je met deze klachten veilig kan sporten?

KLIK HIER OM ONLINE EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Fysiotherapie kan je helpen om klachten die je ervaart tijdens werk, sport of andere activiteiten in het dagelijks leven te verminderen of verhelpen.
Hierbij is het belangrijk om het lichaam als geheel te benaderen en met informatie over alle verschillende klachten en/of symptomen een totaalplaatje te vormen van het lichaam. Alleen dan kan een therapeut de klachten op de juiste manier behandelen. Helaas kijken niet alle therapeuten verder dan de klachten waar iemand mee komt. In mijn benadering kijk ik altijd verder naar welke systemen bij jou je klachten saboteren en dus herstel in de weg staan. Dit kan te maken hebben met een enkel die niet goed beweegt, maar ook met bijvoorbeeld voeding waar je niet goed op reageert, waardoor er spanning in je lichaam ontstaat. Soms zijn het zelfs simpele dingen als te weinig water drinken!

Behandeling zullen in eerste instantie, na het onderzoek, starten op de behandelbank, waarbij je als dat nodig is een oefenprogramma mee naar huis krijgt. Het is echter van belang eerst het lichaam terug in balans te krijgen en pijnklachten sterk te verminderen voor met oefeningen begonnen kan worden.
Wanneer alleen een oefenprogramma voor thuis onvoldoende is, na bijvoorbeeld een operatie, is er de mogelijkheid om in de praktijk in Wassenaar revalidatie training te doen. Bij de meeste klachten is een oefenprogramma echter niet nodig en kan er zelfs gewoon door gesport worden!

Via de knop bovenaan kunt je zelf online een afspraak inplannen! Heb je eerst meer vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan eens bij Tips en Trucs of mail ons je vragen.