Herstart mei 2020 na Corona sluiting

Beste Klanten,

waarschijnlijk hebben jullie in het nieuws wel vernomen dat fysiotherapeuten stapsgewijs weer aan het werk mogen. Het gaat dan om klanten met klachten die niet kunnen wachten tot na 19 mei 2020, dan wordt opnieuw bekeken hoe de herstart heeft plaatsgevonden en of dit negatieve gevolgen heeft gehad voor de COVID-19 cijfers.

Gezien veel klanten al lang hebben moeten wachten willen wij wel starten met behandelen, zeker gezien bij veel klanten de klachten al zijn toegenomen in de afgelopen 1.5 maand. Wel moeten wij werken onder een aantal voorwaarden, welke we uitgebreid hebben beschreven in een document wat op onze website staat.

Wat belangrijk is, is dat we alleen een afspraak kunnen maken indien onderstaande vragen allemaal met NEE te beantwoorden zijn:

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld

Deze vragen zullen opnieuw gesteld worden bij aanvang van het consult. Indien tijdens het consult blijkt dat deze vragen niet naar waarheid beantwoord zijn zullen we het consult afbreken en zijn kosten van het consult voor rekening van de klant.

Bij binnenkomst zal gevraagd worden de handen te ontsmetten

Je dient zelf een SCHOON éénpersoons hoeslaken mee te nemen om over de behandelbank te leggen

Kom alleen! Het is niet toegestaan een begeleider of kinderen mee te nemen naar de afspraak

We zullen ons werk oppakken in de behandelkamer bij Zwembad Het Wedde in Voorschoten, op dezelfde manier als vlak voor wij genoodzaakt waren te sluiten. Klanten wachten buiten tot zij mee naar binnen mogen, neem dus een jas mee!

We hopen jullie snel weer te zien!

Lieke en Daphne