Op locatie

Iris Fysiotherapie verzorgt ook fysiotherapie en sporttrainingen op locatie!

Heeft u een bedrijf of bent u werkzaam in een bedrijf waar behoefte is aan een fysiotherapeut die naar uw werkplek toe komt? Dan kan Iris Fysiotherapie uitkomst bieden.

De voordelen voor het bedrijf zijn groot. Normaal is een werknemer al snel een uur kwijt aan een bezoek aan de fysiotherapeut. Door op locatie te werken wordt dit gereduceerd tot een half uur. Na een half uur zit u of uw werknemer weer terug op de werkplek! De factuur voor de therapie is in te dienen bij uw zorgverzekering volgens uw persoonlijke polisvoorwaarden.

Het enige wat het bedrijf dient te verzorgenĀ is een ruimte waar de therapie plaats kan vinden. Een behandelbank en andere benodigdheden zal ik zelf meenemen.

Neem contact op via deze website voor meer informatie en oplossingen op maat.

 

Bent u particulier en heeft u een fysiotherapeut nodig die bij u thuis komt, omdat u niet instaat bent naar de praktijk te komen?

Ook dat is mogelijk! U kunt dan een afspraak maken voor een intake of behandeling aan huis. Vaak heeft u (om de extra kosten die hierbij komen kijken vergoed te krijgen door uw verzekering) wel een verwijzing nodig van uw behandelend arts. Dit kan een huisarts of specialist zijn. Vraag dit na bij uw verzekeraar.