Zwanger Fit

Zwanger Fit in Voorschoten en Wassenaar

Helaas is Judith gestopt met werken bij Iris Fysiotherapie en geeft zij dus ook geen Zwanger Fit lessen meer. We hebben nog geen vervangster gevonden voor haar werkzaamheden.

————————————————————————————————– 

Ben jij zwanger en wil je gezond je zwangerschap door, dan hoort sporten daar ook bij.

Judith Hordijk verzorgt namens Iris Fysiotherapie in Voorschten en Wassenaar de Zwanger Fit lessen. Judith is fysiotherapeut en heeft zich volledig gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van vrouwen tijdens en na hun zwangerschap.

Het programma bestaat uit 15 lessen en 1 voorlichting ochtend. Je kan op elk moment instromen. Tijdens de voorlichtingsochtend is ook je partner welkom en zal Judith jullie voorbereiden op wat er komen gaat bij de bevalling.

Natuurlijk kan je voor of na de les Judith kort wat vragen stellen, maar uitgebreide vragen kun je het beste bewaren voor de voorlichtingsochtend.

De lessen zullen plaatsvinden in Voorschoten rondom Zwembad het Wedde, verzamelen voor de ingang van het Wedde en in Wassenaar op het grasveld achter het Sterrenbad, verzamelen voor de ingang van het Sterrenbad. De lessen zullen buiten worden gegeven dus zorg voor passende sportkleding.

In Wassenaar is de les op zaterdag om 9.00u, in Voorschoten op donderdag om 9.30u.

De kosten

Groepslessen 

Voor alle lessen houden we een programma van 16 weken aan. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende individuele aandacht gegeven kan worden.

Voor de 15 groepslessen van 60 minuten en één voorlichtingsochtend betaal je €280,-.

Vervolglessen

Vond je de lessen leuk? En wil je na je zwangerschap weer opbouwen met sporten? Dan kun je vanaf 6 weken na je bevalling aansluiten in de Zwanger Fit vervolglessen, speciaal voor mama’s die na hun bevalling weer verantwoord willen sporten.

De kosten voor de vervolglessen zijn €265,- voor 15 lessen

Ben je al wat verder in je zwangerschap, ook dan kun je aansluiten bij de lessen. De lessen die je nog tegoed hebt kun je gebruiken in de Zwanger Fit vervolglessen na je bevalling.

Individuele lessen

Het is ook mogelijk om 1 op 1 met Judith aan de slag te gaan, of samen met een vriendin of je partner. Ook hier houden we een programma van 16 weken aan en ben je welkom op één gezamenlijke voorlichtingsochtend.

Duur les 15 lessen 1 op 1 +voorlichting 15 lessen samen met je partner of een vriendin + voorlichting
25 min €595,- €350,-
50 min €1060,- €625,-
De prijzen zijn per persoon. De individuele lessen worden op een vaste tijd ingepland. Voorwaarde voor een gezamenlijke training is dat jullie samen inschrijven.

Zwanger Fit is een samenwerking tussen

         en 

Inschrijven: klik hier

Meer informatie via email of telefonisch